ورود پنجشنبه ، 27 تير ، 1398

کد خبر: 15   |  دفعات بازدید : 3141   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

نشست رؤسای دانشگاههای منطقه يك باحضور رئیس منطقه در واحد كازرون

01 آذر, 1391
 نشست رؤسای دانشگاههای منطقه يك باحضور رئیس منطقه  در واحد كازرون

نشست یک روزه  واحدهاي منطقه يك دانشگاه‏آزاداسلامي با حضور رياست و دبيرمنطقه یک و رئيس نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه‏آزاداسلامي در استان فارس و جمعي از مديران و كارشناسان وهمچنین رؤسا واحد های منطقه يك در واحد كازرون برگزار گرديد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاري آنا: رئيس واحد كازرون ضمن عرض تسليت به مناسبت ايام سوگواري اباعبداله‏الحسين (ع) گزارشي ازفعالیت هایی انجام شده در حوزه‏هاي آموزشی، پژوهشی، فرهنگي،عمراني و اداري و مالي ارائه دادند.

سپس رئيس منطقه يك با توجه به موضوع جلسه و اهميت آن سخناني را بيان داشتند و در ادامه با بهره‏گيري از نظرات و پيشنهادات رؤسا و كارشناسان واحدها در راستای  پيشرفت، توسعه و ارائه خدمات بيشتر و بهتر به دانشجويان و بالابردن سطح علمي، پژوهشي دانشگاهها چندين مصوب را درجهت تسهیل نمودن مشکلات در واحدهاتهیه وتنظیم نمودند.

در ادامه نشست رئيس دفتر نهاد رهبري در دانشگاههاي استان فارس پيرامون عملكرد فرهنگي واحد و اضافه شدن هزینه هایفرهنگی نسبت به گذشته بياناتي را ايراد نمودند .

دكترزماني رئيس منطقه بعداز برپایی نماز جماعت و صرف ناهار از سايت‏ها و پروژه‏ها ی واحد كازرون از جمله بيمارستان 96 تختخوابي دانشگاه بازيدبعمل آوردند.

رئیس منطقه یک در حاشيه اين بازديد در پاسخ سؤال خبرنگار خبرگزاري آنا درخصوص ارزيابي وي از واحد كازرون طي بازديدي که داشتند، گفت: واحد كازرون به لحاظ قدمت زياد وبالا بودن سطح كيفي و كمي نه تنها در استان و منطقه بلكه در سطح كشور مطرح است و از دانشگاههاي خوب و پيشرفته است.

رئيس منطقه ضمن ابراز رضايت از پيشرفت بيمارستان آموزشي دانشگاه اظهار داشت: این  بيمارستان تا پايان سال 91 به اتمام مي‏رسد و جهت تجهيز آن درحال رايزني هستیم .

وي در پايان اظهار داشت واحد كازرون با داشتن رشته پزشكي و بيمارستان در آينده رشته‏هاي داروسازي و دندان‏پزشكي را ايجاد مي‏نمايد زيرا تك‏رشته‏اي به لحاظ كيفي و كمي مشكل‏زا مي‏باشد و بايد رشته‏هاي پيراپزشكي به رشته‏هاي واحد كازرون اضافه ‏گردد.

نشست رؤسای دانشگاههای منطقه يك باحضور رئیس منطقه  در واحد كازرون