ورود دوشنبه ، 1 مهر ، 1398

کد خبر: 145   |  دفعات بازدید : 2390   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

حمید میرزاده : دانشگاه یک نهاد علمی است نه یک باشگاه سیاسی/باید کاری کنیم فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی به این برند علمی افتخار کنند

26 آبان, 1392

خبرگزاری آنا: حمید میرزاده با بیان اینکه باید کاری کنیم که فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی به این برند علمی افتخار کنند ، بر ضرورت راه اندازی رشته های میان رشته ای و ارتقای استانداردهای علمی تاکید کرد.

نسخه چاپی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سرپرست دانشگاه آزاد  اسلامی  در نخستین  جلسه هیات امنای  استان آذربایجان غربی  ( منطقه 2 )در واحد ارومیه با بیان  این مطلب افزود :  در حال تهیه گزارشی  به شورای  عالی انقلاب فرهنگی ، هیات موسسس  و هیات امنای  دانشگاه  هستیم  که آخرین  وضعیت  دانشگاه آزاد اسلامی  را از  نظر آموزشی  ، پژوهشی   ، فرهنگی  و اداری و مالی  ارائه کنیم .

میرزاده  با بیان اینکه  99 درصد  بودجه دانشگاه از طریق شهریه  دانشجویان  تامین می شود  ، افزود :  دانشگاه آزاد اسلامی  به عنوان یکی از بزرگترین  و مهم ترین  دستاورد ها ی  انقلاب اسلامی  باید روش ها  و منش ها را تغییر داده  و به سمت روش های نوین پیش رود .

وی یاد آور شد : اکثر  دانشگاه های  اروپا و آمریکا  ، حداکثر  تا 25 درصد متکی  به شهریه دانشجویان هستند  و روند تبدیل  علم به ثروت در این کشورها بر دریافت شهریه پیشی گرفته است  .

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی  خاطر نشان کرد  : مبنای  فعالیت ما  این است که تکیه به شهریه  دانشجویان کاهش  یابد  و هیات امنای  استانی نقش مهمی  در این رابطه  دارد  ،  به طوری که  با جمع آوری  فارغ التحصیلان  دانشگاه  آزاد  در شرکت های  دانش بنیان  تبدیل  دانش به تکنولوژی  و فرآورده  را سرعت بخشد و دانشگاه هم از این حرکت از نظر مالی  و فکری پشتیبانی خواهد کرد.

وی  به هیات امناهای  استانی  پیشنهاد  داد که  بر اساس   استعداد های  هر منطقه ، رشته های  چند  نظمی  نظیر مهندس پزشکی  که جاذبه  بیشتری  دارد  را راه اندازی کنند .

میرزاده تاکید  کرد :  دانشگاه  یک نهاد علمی است  و نه یک باشگاه  سیاسی  و رابطه این  دانشگاه  و  سیاسی  کاری را باید قطع کنیم  .

وی با تاکید  بر  ارتقاء کیفیت  ، گفت : دانشگاه  واقعی ، دانشگاهی است  که  سخت گیری هایی مطابق با استاندارد های علمی  و در جهت توسعه  تحصیلات داشته باشد.

سرپرست دانشگاه آزاد  اسلامی  گفت :  اعتقاد من  تمرکز زدایی  بر مبنای  ارتقای  کیفیت است .

وی همچنین  به معضل دریاچه ارومیه  اشاره کرد  و آن را  یک غصه ملی دانست که  همه ایرانیان  باید در حل این مشکل مشارکت کنند.

میرزاده نجات دریاچه ارومیه را نیازمند مدیریت مسئولان ملی و محلی دانست و بر به کارگیری تمامی توان و ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی برای حل این بحران در صورت تمایل مسئولان تاکید کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گفت:  به دستور آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس هیات  موسس و رئیس  هیات امنای  دانشگاه آزاد اسلامی، مقرر شد  دانشگاه  آزاد اسلامی  از تمام توان  و ظرفیتهای علمی و فنی  خود برای  نجات دریاچه ارومیه  در صورت تمایل مسئولان محلی و ملی استفاده کند.

میرزاده گفت :  هیات امنای  دانشگاه ازاد اسلامی استان آذربایجان غربی  باید  به این  قضیه ورود  کند و تیمهای  تخصصی با کمک  دانشمندان  خارجی  در جهت رفع  این معضل  اقدام کنند و ما نیز در این مورد پشتیبانی می کنیم.

وی همچنین ضمن تسلیت ایام سوگواری ماه محرم ، گفت: طبق فرموده امام راحل این محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است و خیمه گاه امام حسین(ع) مردم ما را زیر یک محور نگه داشته است که باعث دوام و قوام نظام شده است.

میرزاده گفت: پرچمدار این نهضت ، مقام معظم رهبری هستند که کشور ایران با حضور مردم و تدبیر دولت جدید عزتمند شده است که نمونه آن در اجلاس اخیر سازمان ملل  است که بیش از 200 کشور جهان حضور داشتند  ولی ایران کانون توجه جهانی قرار گرفت و این عزت حول محور حسینی  بوجود امده و ما باید قدر آن را بدانیم.