ورود دوشنبه ، 1 مهر ، 1398

کد خبر: 13   |  دفعات بازدید : 2955   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

27 آبان, 1391
برگزاری مراسم سالروز ازدواج حضرت علی (ع ) و حضرت فاطمه (س )

خبرگزاری آنا : به مناسبت سالروز ازدواج مولای متقیان علی (ع) و حضرت فاطمه (س) ، به همت بسیج دانشجویی واحد کازرون مراسمی در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبر نگار  خبر گزاری آنا :در این مراسم که باحضور  جمع کثیری از اساتید ودانشجویان همراه بود خطبه عقد دو زوج دانشجوتوسط یکی از روحانیون قرائت شد.

سپس حجت الاسلام پور طالبی اعزامی از شهر مقدس قم ضمن تبریک این روز مبارک در راستای آسان نمودن ازدواج تشویق جوانان به امر ازواج،گفت: نسل جوان ما باید این دو بزرگوار را الگوی زندگی خویش قرار دهند و سیره و روش زندگی کردن را از این دو معصوم بیاموزند.

وی در ادامه اظهار داشت: عمل به سنت مقدس پیامبر گرامی اسلام و ازدواج در فرهنگ اسلامی ، پیوندی مقدس و امری پسندیده است که سبب حفظ دین و ایجاد مودت و رحمت می گردد.