ورود دوشنبه ، 1 مهر ، 1398

کد خبر: 109   |  دفعات بازدید : 4674   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

ثبت نام رشته های بدون کنکوردانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی،کارشناسی پیوسته وناپیوسته همچنان ادامه دارد

30 مرداد, 1392

اقبالي در مورد رشته هاي بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي گفت: ثبت نام رشته هاي بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي در مقاطع كارداني، كارشناسي و كارشناسي ناپيوسته همچنان ادامه دارد و علاقه مندان مي توانند با مراجعه به سايت www.azmoon.org نسبت به ثبت نام خود اقدام كنند.

اقبالي در ادامه گفت: متقاضيان ادامه تحصيل در مقاطع كارداني مي توانند با انتخاب يك رشته محل در سايت نسبت به ثبت نام خود اقدام كنند.

وي افزود: متقاضيان كارشناسي پيوسته نيز مي توانند با خريد يك كارت اعتباري، از يك مجموعه آموزشي ده رشته/محل را انتخاب كنند.

اقبالي در ادامه گفت: متقاضيان كارشناسي ناپيوسته نيز مي توانند يك رشته را در ده شهر انتخاب كنند.

مشاور رياست دانشگاه درخصوص زمان مراجعه به واحد ثبت نام شوندگان گفت: ثبت نام شوندگان مقطع كارداني ملزمند با در دست داشتن رسيد ثبت نام سايت مركز آزمون، شهريور ماه به واحدهاي انتخابي خود مراجعه كنند.

اقبالي در ادامه افزود: اعلام نتايج پذيرفته شدگان مقاطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته از طريق سايت اطلاع رساني مركز آزمون به آدرس www.pubr-azmoon.com اعلام خـواهد شـد و نتايـج بر روي سـايت www.azmoon.com قرار مي گيرد.

وي در ادامه افزود: هيچ محدوديتي از نظر شركت داوطلبان در چند مجموعه آموزشي وجود ندارد و داوطلبان مي توانند همزمان ثبت نام هاي متعدد در مجموعه هاي آموزشي مختلف را داشته باشند.

رئيس مركز آزمون در پايان توصيه كرد: داوطـلـبان مـي تـواننـد در صـورت مـواجـه شـدن بـا هـر سـؤال يـا ابهـامـي بـه سـايت  www.azmoon.org و  www.pubr-azmoon.com      مراجعه كنند و در قسمت پرسش و پاسخ، سؤال خود را مطرح كنند و يا به آدرس الكترونيكي porsesh@azmoon.net  ايميل خود را ارسال نمايند تا كارشناسان مركز در اسرع وقت به آنها پاسخ گويند.

روابط عمومی و خبرگزاری مرکز آزمون