ورود پنجشنبه ، 27 تير ، 1398

کد خبر: 106   |  دفعات بازدید : 2317   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

با صدور ابلاغیه‌ای؛ فرهاد دانشجو با همسان‌سازی حقوق و مزایای اعضای هیات‌علمی و کارمندان دانشگاه آزاد با دانشگاه‌های دولتی موافقت کرد

20 مرداد, 1392

خبرگزاری آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اجرای مرحله اول همسان‌سازی حقوق و مزایای اعضای هیات‌علمی و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه‌های دولتی موافقت کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با افزایش حق مرتبه علمی اعضای هیات علمی و افزایش حق سرپرستی اعضای هیات علمی و کارمندان و همچنین تعیین تفاوت تطبیق به عنوان مرحله اول همسان سازی حقوق اعضای هیات علمی و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه های دولتی موافقت کرد.

براساس این گزارش، متن این موافقت نامه به  محمد خجسته معاون اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی  بخشنامه و ابلاغ شده است.